pic

Mondzorg is teamwork!

Camran Rewakhah tandarts met een missie:

“Goede tandheelkundige zorg bereikbaar maken voor iedereen: ongeacht wie of wat je bent en waar je vandaan komt. Dat is mijn missie” zegt tandarts Camran Rewakhah.

“Ik raak iedere keer weer gefascineerd door al die verschillende mensen die te gast zijn in mijn praktijk. Geen dag is gelijk, daar krijg ik zoveel energie van.”

“Door goed te luisteren probeer ik mij in te leven in de ander. Hoe zou ik zelf reageren in een bepaalde situatie. Ik kan bijvoorbeeld geen reden bedenken waarom iemand de mondzorg die hij of zij nodig heeft niet zou kunnen krijgen. Alles is bij ons bespreekbaar en onze benadering is heel laagdrempelig. Ik voel mij een bevoorrecht mens om op deze manier mijn beroep als tandarts uit te mogen oefenen. En tegelijkertijd mijn passie voor de gezondheidszorg te kunnen volgen.”

Je kunt ons altijd bellen voor informatie en/of een vrijblijvende afspraak maken.

Tandartspraktijk Zilverkamp: tandheelkundige zorg met aandacht

Ons Team

Binnen het team van Tandartspraktijk Zilverkamp vullen wij elkaar goed aan, vertrouwen wij op elkaar en gaan wij respectvol met elkaar om.
Tijdens het volgen van onze passie staan onze patiënten centraal en dat stralen wij uit.

Al onze medewerkers zijn vakbekwaam en worden regelmatig bijgeschoold.

Maak kennis met onze teamleden:

Beugeltandarts
Dennis Schijfsma

BIG-nummer: 59023838002

Tandarts-parodontoloog
Marcus Haus

BIG-nummer: 89053058502

Verder bestaat ons team uit:

1 Mondhygiëniste, 2 Preventieassistentes, 2 Balieassistentes, 1 Paro preventieassistente Plus stagebegeleidster en Praktijkmanager Marjolein.