pic

Behandelingen

Naast periodieke controles en behandelingen door de tandarts en mondhygiënist kan je bij Tandartspraktijk Zilverkamp ook terecht voor behandelingen die door een gespecialiseerd tandarts moeten worden uitgevoerd

Wij bieden verschillende behandelingen aan, zodat wij u alles onder 1 dak kunnen aanbieden. Wij werken met de hoogwaardigste materialen en staan voor duurzaamheid.

Voor de volgende behandelingen kunt u bij ons terecht; gebitsrestauraties waaronder: vullingen, kronen en bruggen, facings, implantaten en protheses. Ook wortelkanaalbehandelingen, gebitsreinigingen en parodontale problemen. Ook voor uw orthodontische behandelingen kunt u bij ons terecht. Kortom wij hebben een breed aanbod.

Wij adviseren u elk half jaar langs te komen voor een periodieke controle, hierin kunnen wij uw gebit voldoende in de gaten houden en zo goed mogelijk grotere restauraties voorkomen. Mocht een restauratie nodig zijn? dan ontvangt u altijd vooraf een begroting van de aankomende kosten: bij ons geen verrassing. Wij zijn open in het bespreken van een behandeling die bij u en uw gebit past.

Wij werken met een handige rekentool: PIEN. PIEN zorgt ervoor dat wij direct inzage hebben in uw vergoeding. Waardoor wij direct een indicatie kunnen geven wat uw vergoeding is voor de totale behandeling. Dit werkt alleen helemaal correct als u niet bij een andere tandarts in hetzelfde vergoedingsjaar bent geweest.

Tarieven en Nota’s

De prijs die u betaalt voor uw behandeling is gebaseerd op codes voor verrichtingen en techniekkosten. De tarieven voor de verrichtingen worden jaarlijks door een overheidsorganisatie (de Nza) bepaald en zijn om deze reden bij iedere tandartsenpraktijk in Nederland gelijk.

Voor een totaal overzicht van alle tarieven en codes van 2024 kunt u kijken op Tandarts.nl
Let er dus op als u een begroting krijgt dat deze codes maar tot 31 december einde van het jaar geldig zijn.

De techniekkosten kunnen wel verschillen. Techniekkosten worden gemaakt voor de vervaardiging van bijvoorbeeld een kroon, brug of andere prothetische voorziening.

De nota’s worden uitbesteed aan een factoringsbedrijf ; Infomedics. Hier ontvangt u de nota van en eventuele herrineringen. Mocht u onverwacht de nota niet kunnen voldoen, kom gerust even langs zodat wij mogelijkheden met u kunnen bespreken.

pic

Voor al uw vragen en problemen kunt u bij ons terecht.

CONTACT